Tarama sonucunda 1 kayıt bulundu.
NoTez NoYazarYılTez Adı (Orijinal/Çeviri)Tez Türü Konu
1374592İLKNUR YUVKA2014Biberiye (Rosmarinus officinalis) ve kekik (Thymus vulgaris) uçucu yağları kullanılarak hazırlanan nanoemülsiyonların buzda depolanan alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) filetosu kalitesine kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik etkileri
Effects of nanoemulsion based on essential oil rosmery (Rosmarinus officinalis) and thymus (Thymus vulgaris) on sensory, chemical and microbiological quality of trout (Oncorhynchus mykiss walbaum, 1792) stored in iced
Yüksek LisansSu Ürünleri = Aquatic Products

Satırlar(Rows) 1-1 of 1

2025 © ULUSAL TEZ MERKEZİ
İnternet sitemizi en iyi şekilde görüntüleyebilmek için Google Chrome ya da Mozilla Firefox tarayıcısını kullanmanızı öneririz.