Ana Sayfa
Tarama
Mevzuat
İstatistikler
SSS
Yasal Uyarı
Bize Ulaşın
Tez detay yükleniyor...
Tarama sonucunda 1 kayıt bulundu.
No
Tez No
Yazar
Yıl
Tez Adı (Orijinal/Çeviri)
Tez Türü
Konu
1
574458
EZGİ GENÇ
2019
Aspir yağının kızartma stabilitesinin rafine pirina yağı ilavesi ile geliştirilmesi
Improvement of frying stability of safflower oil by blending with refined olive pomace oil
Yüksek Lisans
Gıda Mühendisliği = Food Engineering
Satırlar(Rows) 1-1 of 1
«
1
2
3
4
5
»
Satırlar(Rows)
30
40
50
100
Sütunlar(Columns)
No
Tez No
Yazar
Yıl
Tez Adı (Orijinal/Çeviri)
Üniversite
Dil
Tez Türü
Konu
2025 © ULUSAL TEZ MERKEZİ
İnternet sitemizi en iyi şekilde görüntüleyebilmek için Google Chrome ya da Mozilla Firefox tarayıcısını kullanmanızı öneririz.