Ana Sayfa
Tarama
Mevzuat
İstatistikler
SSS
Yasal Uyarı
Bize Ulaşın
Tez detay yükleniyor...
Tarama sonucunda 1 kayıt bulundu.
No
Tez No
Yazar
Yıl
Tez Adı (Orijinal/Çeviri)
Tez Türü
Konu
1
532091
HALİL İBRAHİM BİNİCİ
2018
Farklı kurutma işlemlerinin semizotunun (Portulaca oleracea) besinsel bileşimi ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi
The effect of different drying methods on the nutritional composition and antioxidant activity of purslane (Portulaca oleracea)
Yüksek Lisans
Gıda Mühendisliği = Food Engineering
Satırlar(Rows) 1-1 of 1
«
1
2
3
4
5
»
Satırlar(Rows)
30
40
50
100
Sütunlar(Columns)
No
Tez No
Yazar
Yıl
Tez Adı (Orijinal/Çeviri)
Üniversite
Dil
Tez Türü
Konu
2025 © ULUSAL TEZ MERKEZİ
İnternet sitemizi en iyi şekilde görüntüleyebilmek için Google Chrome ya da Mozilla Firefox tarayıcısını kullanmanızı öneririz.