Ana Sayfa
Tarama
Mevzuat
İstatistikler
SSS
Yasal Uyarı
Bize Ulaşın
Tez detay yükleniyor...
Tarama sonucunda 1 kayıt bulundu.
No
Tez No
Yazar
Yıl
Tez Adı (Orijinal/Çeviri)
Tez Türü
Konu
1
318788
KÜBRA ŞİŞLİOĞLU
2012
Isıl işlem gören bazı et ürünlerinin lipit fraksiyonlarında meydana gelen bazı değişimlerin belirlenmesi
Determination of some changes occuring in lipid fractions of some meat products during thermal process
Yüksek Lisans
Gıda Mühendisliği = Food Engineering
Satırlar(Rows) 1-1 of 1
«
1
2
3
4
5
»
Satırlar(Rows)
30
40
50
100
Sütunlar(Columns)
No
Tez No
Yazar
Yıl
Tez Adı (Orijinal/Çeviri)
Üniversite
Dil
Tez Türü
Konu
2025 © ULUSAL TEZ MERKEZİ
İnternet sitemizi en iyi şekilde görüntüleyebilmek için Google Chrome ya da Mozilla Firefox tarayıcısını kullanmanızı öneririz.